wrapper

На овој страници налазе се електронски сервиси града Лесковца.Систем 48

  • Пријавите комунални проблем током 24 сата 365 дана годишње
  • У најкраћем року дежурне службе јавних предузећа излазе на терен
  • У року од 48 сати очекујте решавање Вашег проблема

НаставиВиртуелни матичар


Попуните и проследите образац захтева за издавање извода и уверења из матичних књига и књига држављања које се воде за град Лесковац и то за матична подручја: Лесковац, Доње Синковце, Горње Стопање, Братмиловце и Бобиште.

 

НаставиВиртуелни матичар за иностранство

Наручите документ из иностранства. Попуните и проследите образац захтева за издавање извода и уверења из матичних књига и књига држављања које се воде за град Лесковац и то за матична подручја: Лесковац, Доње Синковце, Горње Стопање, Братмиловце и Бобиште.

НаставиПитајте градоначелника


На овој страни можете поставити питање Градоначелнику. Овај сервис је осмишљен тако да можете поставити питање, дати коментар или сугестију градоначелнику, а које се тичу делокруга његовог рада.


НаставиЕлектронски регистар административних поступака

Електронски регистар административних поступака је база свих административних поступака који су у надлежности градских управа. На овој страници можете преузети обрасце за подношење захтева и попунити их електронски. У регистру се налазе информације о потребним документима и таксама за сваки административни поступак.

НаставиЕ управа Републике Србије


Путем портала еУправа грађани могу заказати термине за подношење захтева за: нову личну карту и пасош, регистрацију и продужење регистрације возила, замену старе возачке дозволе и бројне друге услуге. Поред овога, локалне самоуправе путем овог портала могу да издају извод из матичних књига рођених, венчаних и умрлих.

НаставиЈавне набавке


Овде можете пратити и претраживати огласе и остале садржаје у поступцима јавних набавки који се покрећу у складу са новим Законом. На основу члана 11. Закона о јавним набавкама („Сл. Гласник РС“, бр. 124/12,14/2015) наручилац је дужан да обезбеди транспарентност поступка набавке.


НаставиОбједињена процедура


Обједињена процедура је поступак или скуп поступака из области изградње које спроводи Градска управа по службеној дужности, у име и за рачун странке, прибављањем потребних услова и других докумената од републичких и локалних јавних предузећа, Службе за катастар непокретности и других организација којима су поверена јавна овлашћења.

Настави

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија