wrapperПрофил града Лесковца

Са 144.206 становника и 1.050 регистрованих предузећа и 3.638 предузетничке радња, град Лесковац је регионални привредни центар и стратешка тачка за слободну трговину са земљама југоисточне Европе, чланицама ЦЕФТА и ЕУ.

Преузмите Профил града ЛесковцаЗелена зона

 Зелена зона је нова индустријска зона у власништву града Лесковца, површине 971.500м2, формирана у циљу обезбеђивања нових инвестиција.

 

 

НаставиПодстицаји и олакшице


На овој страници можете погледати подстицаје и олакшице које даје Град Лесковац, Република Србија , НСЗ, Министарство привреде и Развојна агенција Србије (РАС).


НаставиЛокални акциони план запошљавања

Локални акциони план запошљавања града Лесковца (ЛАПЗ) представља израз локалне политике запошљавања и основни је инструмент спровођења мера активне политике запошљавања града Лесковца.

НаставиBFC SEE info


Град Лесковац је град са повољним пословним окружењем.


НаставиBrownfield локације


На овој страници можете погледати Brownfield локације у граду и околини са приказом инфраструктуре и степеном опремљености.


НаставиGreenfield локације


На овој страници можете погледати Greenfield локације у граду и околини са приказом инфраструктуре и степеном опремљености.


НаставиЦене комуналних услуга


На овој страници можете преузети цене комуналних услуга јавних и јавно-комуналних предузећа чији је оснивач град Лесковац, као и одлуке о локалним таксама и накнадама.

НаставиБаза локалних привредних друштава и предузетника


Овде можете прегледати базу локалних привредних друштава и предузетника.БазаКако основати предузеће или предузетничку радњу


Преузмите брошуру са упутствима како основати предузеће или предузетничку радњу.


Настави


Град Лесковац- Инвестициони потенцијал  

 Настави

Преузмите презентацију инвестиционих потенцијала града Лесковца.
 

Обједињена процедура у остваривању права на изградњу и коришћење објеката

Уколико сте пронашли одговарајућу парцелу и на њој одлучили да градите, пожељно је да будете упознати са обједињеном процедуром ...

Настави

 

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија