wrapper

Чланци поређани по датуму: јул 2022

У Омладинском клубу града Лесковца у организацији Локалног координационог тима за борбу против трговине људима, обележен је Светски дан борбе против трговине људима.
Присутнима су се обратили стручни радници Центра за заштиту жртава трговине људима из Београда специјални педагог Сања Савић и Данијела Јовановић из Прихватилишта, координатор тима полицијски службеник ПУ у Лесковцу Дејан Ристић, као и директор Центра за социјални рад у Лесковцу Предраг Момчиловић.

Позив за пријаву студената на бесплатно тродневно „УМрежавање“ које ће се одржати од 2 - 4. септембра 2022. на Златибору је у току и траје до 12.8.2022. године.
„УМрежавање“ је догађај који се организује са циљем пружања подршке и могућности студентима из Лесковца који студирају широм Србије да се „умреже“ и разменом идеја допринесу развоју града. За студенте је обезбеђен превоз, као и смештај у самом центру Златибору и то на бази пуног пансиона (доручак, ручак, вечера) уз пратеће активности и садржаје (предавања, радионице), потпуно бесплатно.

Из буџета града Лесковца је исплаћено 3,2 милиона динара на име трошкова превоза запослених у систему основног и средњег образовања. Локална самоуправа града Лесковца континуирано и посвећено ради на унапређењу услова рада у објектима школа о чему сведоче бројна улагања на овом пољу.

Позивају се студенти на бесплатно тродневно „УМрежавање“ које ће се одржати од 2 - 4. септембра 2022. на Златибору!

Страна 1 од 10

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија