wrapper

Синоћ су у оквиру 32. Роштиљијаде свој наступ на последњој шестој вечери имали Кики Лесендрић и група Пилоти.


Посетиоци манифестације су имали прилику да уживају у изведби ове рок групе чији су хитови непролазни и у којима уживају све генерације.
„Овогодишња Роштиљијада је испунила очекивања, посетиоци су задовољни организацијом, као и културно забавним програмом. Сви концерти су бележили велику посећеност, а за вечерас смо оставили један од омиљених бендова свих генерација који имају многобројне хитове уз које ћемо вечерас сви уживати. Наступ Кикија и Пилота представља круну овогодишње Роштиљијаде – поручио је градоначелник Цветановић на конференцији која је организована у част овог култног рок састава.
„Ми смо овде као домаћи, јер годинамо долазимо у ваш град. Оно што могу да приметим је да се он доста развио и постао прави европски. Много мојих пријатеља, из Београда , Ниша, па чак и из Сомбора је посетило овгодишњу манифестацију, а ми волимо лесковчане и атмосферу коју увек овде дочекамо – казао је Зоран Кики Лесандрић.
Занимљива је чињеница да је Марко Николић, бас гитаристa Пилота, пореклом из Лесковца, те да је његов чукундеда Стојан Николић на почетку I светског рата био је председник општине Лесковац, а пре тога народни посланик. Николић је поделио неке од успомена на свог деду, истакавши да је поносан на своје јужњачке корене, и фотографисао се поред његове слике која се налази у ходнике зграде Општине у оквиру пројекта Народног музеја Лесковац  спроведеног поводом обележавања 130 година од ослобођења од Турака. 

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија