wrapper

На Међународном кошаркашком турниру „Дани кошарке-Ветерани“, који се у Струмици одржао 29. и 30. октобра, учествовала је и екипа из Лесковца.

У конкуренцији 8 екипа из Северне Македоније, Бугарске, Грчке и Србије, лесковачка је, на челу са градоначелником др сци. мед. Гораном Цветановићем, освојила 3. место.

Градоначелник Цветановић је искористио прилику да са градоначелником општине Струмица из Северне Македоније Костадином Костадиновим договори братимљење града Лесковца и ове општине.

Градоначелник Цветановић је изразио задовољство што ће се учврстити сарадња између ове две локалне самоуправе, и истакао да је сигуран ће се након потписивањем споразума о сарадњи развити много пројеката из различитих области – културе, спорта, туризма, здравства, а све због одличних искустава која Град Лесковац има са побратимима из Северне Македоније – општином Куманово и општином Крива Паланка.

Костадин Костадинов, градоначелник општине Струмица, се захвалио свим учесницима турнира, градоначелнику Цветановићу и Влади Србије на челу са председником Александром Вучићем који је много учинио за Северну Македонију, и истакао да је срећан због братимљења и сарадње са Градом Лесковцем.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија