wrapper

Председник Републике Србије Александар Вучић обишао је данас радове на изградњи новог Градског стадиона у Лесковцу, који се гради по највишим УЕФА стандардима, са капацитетом од 8.136 седећих места, и најавио да ће Лесковац добити нови модеран стадион.

Председника је дочекао градоначелник др сци. мед. Горан Цветановић, као и фудбалери ФК Дубочица и заједно су председнику уручили поклон - урамљени дрес на коме пише број 10 А. Вучић ФК Дубочица.

Председник Вучић је захвалио и пожелео да имају више успеха, и поручио им да ће на том стадиону моћи да играју утакмице већ од 2. или 3. априла наредне године.

Председник Вучић је додао да је ће Лесковчани добити леп стадион на коме ће љубитељи фудбала уживати.

"Биће као на најлепшим стадионима у Европи", истакао је председник Вучић.

Рекао је да је Лесковац можда и највише напредовао када је реч о локалним финансијама, с обзиром да су раније имали дугове. Сада су за пример, навео је председник Вучић.

У разговору са градоначелником Цветановићем преседник је питао, а на претходно питање новинара, како ће се звати стадион и предложио да за име питају грађане на конкурсу.

Председник Вучић је рекао да ће и стадиони у Зајечару и Лозници који се граде бити завршени у периоду од фебруара до априла следеће године.

Председник Вучић раније је рекао да ће стадион у Лесковцу подићи вредност станова и земљишта, али и бити нови центар града.

Такође, рекао је да су овакви пројекти од пресудног значаја за омладину, неговање спортске културе и развијање здравих навика.

Председника Вучића су данас дочекали и некедашњи играчи Дубочице.

 

 
Извор: vucic.rs, ТАНЈУГ

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија