wrapper

Четвртак на лесковачкој Роштиљијади обележио је сјајан наступ популарне рок групе Рибље чорбе, ком је према званичним подацима присуствовало више од 15.000 посетилаца и Лесковчана.

Пре концерта, у кабинету градоначелника и Свечаној сали града приређен је пријем за фронтмена ове групе Бору Ђорђевића. Градоначелник Лесковца др сци. мед. Горан Цветановић рекао је тада:

„Имам ту привилегију да, као домаћин, угостим фронтмена најпопуларнијег рок бенда са ових простора - Рибље чорбе - који ће вечерас на великој бини лесковачке Роштиљијаде приредити спектал за памћење.

Неизмерна ми је част што овако велико име рок сцене наступа у оквиру нашег фестивала роштиља, и то не по први пут, а њихово присуство је довољан показатељ о значају и месту Роштиљијаде у туристичкој понуди Балкана. Сигуран сам да ћете публици приредити концерт за памћење!“

Рибљој чорби ово није први наступ на Роштиљијади, већ трећи, а фронтмен групе Бора Ђорђевић рекао је на конференцији за медије:

„На претходним наступима које смо имали у Лесковцу, било је по 40.000 људи, и ваш град можемо сматрати једним од наших географских упоришта. Поред пљескавица уживаћемо и у доброј музици, коју са задовољством могу признати слушају и младе генерације, који знају шта је добра музика.“

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија